Jalkapallokengät – mitä sinun tarvitsee tietää

Koko

Suurin koko ulottuu, ne tulevat eri kokoisiin pelaajan iän mukaan. Jotkut lapsille suunnitelluista jalkapallojen pohjasta on valmistettu kumista. Aikuisille ne ovat saatavilla metallista ja kumista. Nämä jalkapallokengät ovat samanlaisia ​​kuin jalkapallo- tai baseball-kengät.

Design

Toinen tekijä, jota yritykset ottavat huomioon suunniteltaessa ratapihdit, ovat pelikenttiä. Esimerkiksi keilahöylät ovat erilaisia ​​kuin keinotekoisille turvetta varten. Keinoturpea voi kestää kauemmin kuin turpeen kenttä. Lisäksi keinotekoinen nurmikko on kankaan pohja ja se on korjattava mahdollisimman pian.

Pinta – tyyppi

Pohjimmiltaan sinun pitäisi ostaa oikeat jalkapallokengät. Perusteellisia asioita, jotka sinun kannattaa pitää mielessä, ovat koko, tyyppi ja tyyppi, jonka pinnalla pelaat pelin. Yleensä ne, jotka on valmistettu todellisesta turvetta, eivät toimi keinotekoisilla pinta-alueilla tai saatat päätyä vaurioituneeseen tuotteeseen. Jos käytät sitä edelleen väärällä pinnalla, kangas vahingoittuu ja voi aiheuttaa onnettomuuden.

Kun tarkkailet eri jalkapallokenkiä, älä mene mihinkään kauhaan, jota voit löytää myynnissä.

Joissakin erikoismyymälöissä voit tarkastella eri tyyppejä. Yksi näistä myymälöistä on, että voit saada joitain vinkkejä myynnin ammattilaisista. Suurin osa heistä on jalkapalloilijoita ja voi opastaa sinua siitä, minkä tyyppistä haluat mennä.

1 thought on “Jalkapallokengät – mitä sinun tarvitsee tietää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *