Eri tyyppiset hatut

Hattu on yksi suosituimmista vaatteiden lisävarusteista nykyään, mutta joskus sopivimman valinnan voi olla vaikea askel. Jotkut ihmiset eivät pidä hattujen käyttöä päivittäisessä tyylinsä ja käyttävät niitä vain erityisissä tilaisuuksissa, kuten juhlia. Löydät myös hyvin sovittavia hatut, joita voit käyttää molemmissa tilanteissa erikoistapahtumiin ja päivittäiseen elämään.

Avain valita sopivin on tasapaino. Muita huomioitavia asioita ovat vaatekaappi, kehosi ja kasvosi muoto.

Alla on joitain suosittuja hattuja


lähde: Pixabay

Cowboy-hattu

Cowboy-hattu on yksi kaikkien aikojen suosikeista, eikä se ole pelkästään ranchereillekin. Monet ihmiset, jotka rakastavat maata ja länsimaisia ​​tyylejä ja musiikkia, myös rakastavat pukeutua cowboy-hattuun. Nämä hatut eivät ole enää vain miehille; voit löytää monia naisia ​​värikkäissä ja koristetuissa cowboy hatut.

Pesäpallohattu

Ihmiset kaikenikäisille, pikkulapsista vanhuksille nauttivat yllään baseball caps. Yksi tärkeimmistä syistä on, että baseball-hattu voidaan käyttää monissa eri tarkoituksissa. Jotkut käyttävät niitä tukemaan suosikkijoukkueitaan. Toiset käyttävät niitä vain tyyliin. Toiset taas käyttävät niitä suojaamasta auringosta. Mikä tekee niistä niin houkuttelevia on, että näitä korkkeja voidaan käyttää lähes kaikkiin epävirallisiin tilaisuuksiin. Baseball-hatut käyttävät myös pokerin pelaajat sekä monet kasinoissa – Unibet.

Pipot Hatut

Pipo-hatut tai lyhyet ”pipot” ovat tyypillisiä päähineitä, jotka on perinteisesti valmistettu kolmikulmaisista kangaskappaleista ja ommeltu yhteen sivuilla ja yläosissa.

Sen lisäksi, että talviaikaa käytetään tavallisesti, pipoja voidaan käyttää myös epämuodolliseen pukeutumiseen. Yhdistä ne mukavilla farkuilla ja paidalla, ja olet valmis menemään ostosmatkalle tai rento kävelylle rannalle.

Fedora

Yksi tavallisimmin kuluneista hatut, se voidaan käyttää kaikkien ikäryhmien miesten kanssa sekä liike-elämän ja rento pukea. Se on saatavana eri väreissä, kuten bensiini sininen, manteli vihreä, lila, kyyhkynen, tummanruskea ja harmaa, ja se on joustava, se on helppo käyttää ja sopii hyvin kaikenlaisiin asuihin.

Ämpäri

Ne ovat yleensä kuluneet suojelemaan kasvot auringolta, pölyltä tai muilta osilta. Nämä sopivat parhaiten hyvin rentoihin pukuihin, eivätkä ne ole erityisen kuluneet pukeutuneille tilaisuuksille.

Veneilijät

Kutsutaan myös olkihattuja, veneilijöitä valmistetaan jäykästä oljesta, jossa on syvä litteä päällinen kruunu ja kapea haarukka. Ne ovat yleensä kuluneet kesän aikana, ja menevät hyvin rento puku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *